• Гривна с червен конец и златен елемент Богородица

Гривна с червен конец и златен елемент Богородица

Наличност:
В наличност
Модел:
B56_gold
Цена
215.90лв.

Описание

Червеният цвят е символ на живота и на течащата във вените на човека кръв. Олицетворение е на динамиката, на енергията и силата, която всеки притежава. Освен това се асоциира с руменината, която здравите хора притежават, затова се смята, че е символ и на здравето. Не на последно място, червеното е цвят, който е уважаван и използван в много религии, включително християнството, исляма, индуизма.

Предлагаме ви гривна с червен конец и златен елемент Богородица. Това красиво ювелирно изделие е перфектният подарък за всеки – мъж, жена или дете. Конецът в червено, съчетан с лика на Божията майка се превръща в персонален амулет с изключителна мощ. Талисманът ще пази своя притежател от лоши очи, болести и нещастия.

Гривната с червен конец – универсален подарък за скъп човек

Червеният конец, носен на ръката, е символ на защита от урочасване. По нашите земи той присъства от хилядолетия, като няма период, през който да е губил своята актуалност и да е бил заклеймяван. Дори Православната църква признава този талисман като символ на вярата в Божията промисъл.

Разликата е в масовата употреба на въпросния амулет, която наблюдаваме днес. Докато в недалечното минало конците са връзвани единствено на ръцете на малки деца и родилки, то днес те се носят от хора на различна възраст, представители на всеки от двата пола. Амулетът се превърна в стилно бижу, което се вписва в стила на човека, за когото е предназначен.

Особеното в дизайна на този модел е декоративният елемент. Тук той е под формата на малка икона с изображението на Богородица. Дева Мария се смята за закрилница на майките и децата. Подарете това превъзходно бижу на малко дете, на неговата майка или на млад човек по случай неговото кръщене или друг важен повод.

Качество на разумна цена

Гривната с червен конец и златен елемент е висококачествено бижу, което ние ви предлагаме на много разумна цена. Плочката е изработена от висококачествено 14-каратово злато проба 585. Майсторите ни бижутери пресъздават образа на Божията майка по модел на една от най-популярните православни икони.

Конецът притежава всички необходими характеристики, касаещи здравина, удобство при носене и безопасност. Конците се изработват от фини, но здрави синтетични нишки, които са устойчиви на опън и намокряне. Гривната не може да се скъса и не се отпуска при намокряне. Багрилата, използвани за оцветяване на конеца, са напълно безопасни .

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: