Гривна с червен конец и 14 карата златен елемент сърце с гравирано послание по избор

Наличност:
В наличност
Модел:
B40_zlato
Цена
139.90лв.

Описание

Червеният конец е вековен символ на защитата от уроки и зли очи. За него има безброй предания. Червеният цвят символизира живота, течащата във вените ни кръв. Свързва се с жизнената сила, енергията и крепкото здраве.

Когато комбинираш тази символика с изработката на персонализирана златна гривна със сърчице се получава подарък, който може да докосне всеки човек.

Символът сърце според някои хора произлиза в този си вид, вдъхновен от лебедите. Това са едни от малкото животни, които избират партньорите си веднъж и завинаги. Изключително предани и верни са. А формата пресъздава два лебеда, които плуват един към друг, сближаващи главите и шиите си. Нищо друго не пресъздава усещането за доброта, любов и положителна енергия, заради което предлагаме множество бижута със сърце от сребро и злато.

Осъзнавайки значението на това бижу, ние влагаме цялата си енергия в ръчната му изработка. Разполагаме с екип от млади и креативни дизайнери, който работи рамо до рамо с нашите опитни майстори-бижутери – те познават изкуството на бижутерията до най-малкия му детайл.

 • 1.00 гр
 • 12 мм

Подарете на скъп човек тази прелестна гривна с червен конец и 14-каратов златен елемент сърце с гравирано послание по избор. Това ще бъде не просто бижу за подарък, а мощен амулет, който ще пази онзи, който го носи от лоши очи и нещастия. Гривните с червени конци са едни от най-актуалните бижута в момента, защото в тях се крие специална символика, която повишава емоционалната им стойност.

Един красив начин да покажете своята искрена любов

Гривната с червен конец е един елегантен, но преди всичко оригинален начин да кажеш „обичам те”. Не е задължително точно това да гласи надписът, който ще гравираме, защото самата форма на централния елемент – сърце, го подсказва. И все пак, ние ви даваме възможност да отправите мило послание, чиято основна идея е любов.

Подарък като този не оставя никакво място за съмнение в силните ви чувства. На първо място, фактът, че сте заложили не просто на красиво бижу, а на традиционен амулет го доказва. Червеният конец е широко разпространен по нашите географски ширини. Той се връзва на ръцете на малки деца, млади майки и на всички, които искаме да защитим от болести и нещастия. Тази гривна ще се превърне в любим талисман и никога няма да бъде сваляна от ръката.

14-каратово злато с включено в цената гравиране

Декоративният елемент сърце е изработен от висококачествено 14-каратово злато проба 585. Да подариш златно сърце  с гравирано от лицевата му страна мило послание, е жест, който няма да остане неоценен. За изработка на това стилно бижу-амулет сме използвали най-добрите материали.

Конецът е с еквивалентно на златото качество. Той е изработен от висококачествени синтетични влакна, които го правят здрав и дълготраен. Гривната няма да се скъса дори при силен опън и няма да изгуби привлекателната си визия дори при ежедневно носене. Не се отпуска при мокрене, така че не е нужно да се сваля преди къпане.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: