• Гривна с червен конец и 14 карата златен елемент пчеличка

Гривна с червен конец и 14 карата златен елемент пчеличка

Наличност:
В наличност
Модел:
B58_zlato
Цена
149.90лв.

Описание

Червеният конец е вековен символ на защитата от уроки и зли очи. За него има безброй предания. Червеният цвят символизира живота, течащата във вените ни кръв. Свързва се с жизнената сила, енергията и крепкото здраве.

Защо  гривна пчеличка? Пчелата е един от най-големите благодетели в нашия живот. Без нея той би бил невъзможен. Медът е златото на природата, земно съкровище. Пчелата долита, за да ни напомни, че живота ни е изпълнен с много прекрасни неща. Че ни очаква нещо хубаво, и то много скоро. Може би е златната възможност, златният шанс?

Пчелата е символ и на слънцето, на благоуханието на цветята и живота. На приятелството, предаността, на постигането на мечтите и желанията с упорит труд.

Подари тази гривна с червен конец и златен елемент 14к пчела, за да предадеш цялата тази символика на свой близък човек. Той със сигурност ще го оцени!

Осъзнавайки значението на това бижу, ние влагаме цялата си енергия в ръчната му изработка. Разполагаме с екип от млади и креативни дизайнери, който работи рамо до рамо с нашите опитни майстори-бижутери – те познават изкуството на бижутерията до най-малкия му детайл.

10x10 мм

Има много причини да подарите на любим човек гривна с червен конец и златен елемент Пчеличка. Това изделие представлява прелестна комбинация от стилно бижу и мощен амулет, който пази от лоши очи, болести и нещастия. Изработен от първокласни материали, накитът ще запази превъзходната си визия по-дълго, отколкото сте очаквали.

Кога е удачно да подарите гривна с червен конец?

Гривните, изработени от усукани червени конци, са древен амулет, датиращ от епохата преди Христа. В чисто исторически план те са езически символ за защита, но православната църква до този момент не е отрекла ролята им на личен талисман. Нещо повече, в някои храмове е възможно да се закупят такива амулети, украсени с кръст или с лика на Божията майка.

Предвид факта, че урочасването се разглежда като вмешателство в енергийното поле на слаби и беззащитни хора, този тип гривни се носят най-често от малки деца и родилки. Красивата ни гривна, украсена със златна пчела, може да се окаже перфектен подарък за бебе или за жена, която наскоро е станала майка.

Червена връвчица е удачно да за завърже на ръката преди всяко важно събитие – пътуване, нова работа, тежка поредица от изпити и т.н. На практика няма ограничения в поводите, по които можете да поднесете този мил и изящен подарък. Единственото условие е той да се носи от жена или дете, тъй като дизайнът го предполага.

Високо качество на всеки елемент

Както конецът, от който е направена гривната, така и декоративният акцент, са изработени от висококачествени материали. Конците, използвани за изработка на нашите гривни, са съставени от здрави синтетични нишки. Те са устойчиви на скъсване и разтягане при намокряне. Влакното и багрилата са напълно безопасни.

Декоративният елемент Пчела е изработен от 14-каратово злато проба 585. Поради присъствието на златната фигурка, изделието ще ви бъде доставено заедно със сертификат за произход и качество. Размерът на гривната се регулира лесно посредством възела.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: