Златно колие с циркон и буква по избор

Наличност:
Предварителна поръчка
Модел:
Златно колие с циркон и буква по избор
Цена
332.90лв.

Описание

Всяка едно колие се изработва ръчно с много старание и любов и е само по себе си уникално. Ще съчетаем качествата на нашите млади, креативни и мотивирани дизайнери и дългогодишния опит на старите и отлично подготвени майстори-бижутери, за да изработим за Вас мечтания модел бижу. 

Сложете буквата на любим човек върху нежното златно колие и носете талисмана навсякъде със себе си. ❤️

Ако искате да изненадате любим човек, това колие е перфектният подарък, който ще остане наследство за поколения напред.


Размер на камъка 6 мм

Размер на буквата 7-9мм

Грамаж: 2.50 - 3.10 гр


Да поднесеш колие с буква като подарък е показател за специално отношение към съответната жена. Представеното тук типично дамско бижу няма да остави равнодушна нито една представителка на нежния пол. Изработено от 14-каратово злато, с атрактивен дизайн и бляскаво излъчване – изделието е сред фаворитите в нашата колекция.

Буквата като акцент в колието – начин да си осигурите загадъчност и оригиналност

Жените винаги са обичали накитите и това не се е променило от древността до днес. Твърдението е в пълна степен валидно за огърлиците. В началото те са били носени в качеството им на амулет, но впоследствие са се превърнали в просто красив аксесоар. Притежанието на златно колие с буква обаче напомня за мистичното свойство на огърлицата да служи като тотем.

Носейки такова украшение, на жените ще бъде особено лесно да привлекат вниманието към себе си, запазвайки същевременно известна нотка на тайнственост. Когато хората не се познават, въпреки че пребивават в обща среда за известен период от време, те рядко се интересуват от имената на околните. Ситуацията се променя коренно ако непознатите бъдат предизвикани да познаят името на даден човек.

Дамите, носещи колиета с букви, неволно предизвикват любопитството на околните. Вероятно инстинктът у хората да разкриват загадки и решават ребуси е заложен на подсъзнателно ниво. Факт е обаче, че буквата, носена като гердан, създава усещане за мистерия. Още от древни времена жените, обвити в тайнственост са били особено привлекателни за силния пол и интересни дори за останалите жени.

Какво толкова необичайно има в подобно бижу?

Буквите с които започват имената ни, носят особена енергия. Отдавна е доказано, че звуците имат специфична вибрация, и тя се засилва или отслабва, в зависимост от това дали резонира с вибрацията на съответния индивид. На практика огърлица с такъв символ е уникална форма на амулет. Той повишава своята мощ, когато се настрои на вълната на вибрациите на своя притежател.

Неслучайно на малките деца се подаряват накити, в чиято структура е вплетен елемент, съотносим към някакви лични данни – зодия, име, пол и т.н. Малко хора знаят, но това не се прави с цел идентификация, а с намерението да се повиши защитата на детето срещу негативни въздействия. По същия начин действа и персонално избраното колие с букви.

Главна характеристика на тези огърлици е качеството, поне що се касае за нашите изделия. Ние ги изработваме от благородни метали – злато и сребро. За да сте сигурни, че купувате оригинален продукт, съответстващ на посочените характеристики, златните ни изделия имат щампа „585”, а сребърните – „925”. Цифрите служат за обозначаване пробата на материала.

Интересно местоположение на главния декоративен елемент

На ювелирния пазар се предлага разнообразен асортимент от златни колиета с букви, болшинството от които изглеждат абсолютно еднакви. Знаейки, че дамите държат да покажат индивидуален стил в ежедневната си визия, ние приехме един максимално оригинален подход. Обикновено буквата е разположена в центъра на огърлицата, заемайки мястото си в областта на деколтето. При нашето специално изделие нещата не стоят така.

Колието, което ви представяме на тази страница на продуктовия ни каталог е направено по наш уникален дизайн. Тук декоративните детайли са два, а не само един. В центъра е поставен красив камък циркон, а буквичката е изместена леко встрани. Противно на първоначалните очаквания, това разположение по никакъв начин не отклонява вниманието от съществения детайл.

Ръчно изработеното златно колие притежава всички характеристики на качественото бижу. Фино и нежно, то е подходящо за дами с различна възраст и индивидуален стил. Еднакво добре ще се впише в спортния аутфит на съвсем младите момичета, но също ще подхожда и на по-зрели жени, предпочитащи елегантните тоалети. Накитът се комбинира добре както с ежедневно облекло, така и с бизнес костюми и вечерни рокли.

Създадено от нас и избрано от вас с много любов

Дългогодишната ни практика показва, че гердани с букви подаряват главно хората, които искат да засвидетелстват своята огромна любов. Дали са родители, приятели или интимни половинки, клиентите, поръчващи този стилен персонализиран накит, обичат силно дамата, която ще го притежава.

Буквичката, разделяща грациозно златната верижка, се изработва по избор на клиента. Опитните ни майстори бижутери могат да я изработят както на кирилица, така и на латиница, след предварителна договорка. Детайлите, които не подлежат на промяна са централният елемент – камъкът и оплетката на верижката.

Големината на детайлите, изпълняващи функцията на акцент, също остават непроменени. Размерът на камъка е 6мм, въпреки че заема централно място в дизайна на изделието. Заложихме на полускъпоценен минерал Циркон, заради неговата специфична способност да пречупва светлината. Отблясъците му напомнят за тези на диаманта, но цената му е многократно по-достъпна за обикновения човек.

Цирконът е инкрустиран във вложка от злато, а формата му е стандартна – кръгла. Буквата е с по-голям размер – 7-9мм. Тя представлява златен елемент без допълнителни декоративни детайли. При поръчка на колието със златна висулка буква, обезателно трябва да ни посочите своите предпочитания относно символа в специално обособеното за целта поле.

Сертификат за качество и произход, придружаващ продукта

От много места, особено в глобалната мрежа, бихте могли да закупите златно синджирче с буква. На малко от тях обаче ще ви предоставят документ, удостоверяващ автентичността на накита. Нашият съвет е да бъдете особено внимателни, когато купувате златни бижута, защото описанието на даден продукт не винаги отговаря на реалните му характеристики. Понякога с такова наименование се предлагат позлатени ювелирни изделия.

Имайте предвид, че златото си остава скъп благороден метал, и стойността на златните бижута с букви обикновено представлява трицифрена сума. Не бихте желали да похарчите толкова пари за евтина имитация, нали? Затова препоръчваме да се доверите на утвърден търговец на ювелирни стоки, каквито сме ние от бижутерия Паладиум. Заедно с колието, което сте поръчали, ще получите и сертификат за произход и качество, гарантиращ неговата автентичност.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: