Сребърно колие с две имена по избор със сърце и циркони

Наличност:
В наличност
Модел:
7273
Цена
172.90лв.

Описание

Изпишете имената на двама души върху това сребърно колие, за да запечатате най-ценното приятелство, най-силната любов или неразрушимата семейна връзка. Доверете се на дългогодишния ни опит и работата с модерен дизайн, които ни позволяват да създаваме прекрасни ръчно изработени бижута.

Цирконите са едни от скъпоценните камъни, които са оставили най-голяма следа в човешката история и култура. Сведения за невероятните свойства на циркона и неговата символика се намират в различни текстове от дълбока древност – в Близкия и Далечен изток, в древна Гърция, в Индия, на Апенините и къде ли още не. Листата на „Дървото на желанията Калпа“ са направени от циркони. Носенето му се свързва с мъдрост, богатство, просперитет и защита при дълги пътувания. Много от средновековните търговци са носили амулети от циркон.

Символът сърце според някои хора произлиза в този си вид, вдъхновен от лебедите. Това са едни от малкото животни, които избират партньорите си веднъж и завинаги. Изключително предани и верни са. А формата пресъздава два лебеда, които плуват един към друг, сближаващи главите и шиите си. Нищо друго не пресъздава усещането за доброта, любов и положителна енергия, заради което предлагаме множество бижута със сърце от сребро и злато.

Прекрасно сребърно ръчно-изработено бижу, което ще остане във времето.

 • Размери: 42 мм Х 14 мм
 • Грамаж: 4,50 гр

Един чудесен начин да покажете връзката си с конкретен човек е нашето сребърно колие с две имена, декорирано със сърце и циркони. Подарете го на себе си и на човека, чието име ще носите заедно със своето. Това може да бъде любим, родител, брат или сестра, приятел. Символът на безкрайността с вплетени в него две имена ще илюстрира неразрушимата ви връзка.

Два детайла с различна декорация за всяко име

Обърнатата хоризонтално осмица е съставена от два свързани елипсовидни детайла. Във всеки детайл присъства едно от двете имена, като за декорация сме използвали различни елементи. От едната страна елипсата е покрита с 6 броя фини малки циркончета в бял цвят, а от другата, в структурата на очертанието е вмъкнато сърце.

Мъничко сърчице е поставено и там, където двете части се събират. Сърцето е универсалният символ на любовта и няма как да пропуснем да включим този елемент в дизайна на колието. Това красиво дамско бижу е изтъкано от символика – от формата до декоративните детайли. Цирконите се свързват с женското начало, затова винаги поставяме женското име в този сегмент, когато имената са на представители на двата пола.

Нежен дизайн, подходящ за елегантни дами

Ако искате да направите прелестен подарък на фина дама с непринудена женственост, подарете ѝ това нежно сребърно колие. Ние ще изпишем върху знака за безкрайност вашето и нейното име и по този начин връзката между вас ще стане очевидна за всички. Колието покрива горната част на гърдите, което го прави забележимо дори ако се носи с дрехи с по-тясно изрязано деколте.

За изработка на превъзходното дамско бижу сме използвали класическо сребро проба 925 и полускъпоценни камъни Циркони. Всеки детайл е ръчно оформен, което позволява да направим всяко изделие несравнимо и уникално. Както всички наши бижута, така и това красиво ювелирно изделие ще ви бъде доставено заедно със сертификат за произход и качество.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: