• Златно колие "Братя"

Златно колие "Братя"

Наличност:
В наличност
Модел:
7256 злато
Цена
321.90лв.

Описание

Всякo еднo колие се изработва ръчно с много старание и любов и е само по себе си уникално. Ще съчетаем качествата на нашите млади, креативни и мотивирани дизайнери и дългогодишния опит на старите и отлично подготвени майстори-бижутери, за да изработим за Вас мечтания модел бижу. 

Гравирайте името на любим човек върху 14 каратовото златно колие и носете талисмана навсякъде със себе си. ❤️

Гравирането става по желание на клиента и може да бъде едностранно или двустранно, като това не оскъпява по никакъв начин изработката му.

Ако искате да изненадате любим човек, това колие е перфектният подарък!

 • размер на фигурката: 12мм Х 19мм
 • 2.15 гр

Златно колие „Братя” има пълния потенциал да се превърне в един трогателен подарък. Предвид факта, че това е дамско бижу, идеята е то да се носи от майки, дали живот на две силни и достойни за обич момчета. Подарете на най-важната жена в живота ви – онази, която ви е дарила не само с живот, но и с брат, за който сте ѝ благодарни.

Красив символичен елемент, изработен ръчно

Колието с две хванати за ръка мъжки фигурки крие в себе си огромна символика. То е не толкова красиво украшение, колкото жест с много силен емоционален заряд. Фигурката е изработена ръчно от нашите опитни майстори – бижутери. Орнаментите са оформени с много любов и внимание, което си личи от пръв поглед.

Наред с ръчната изработка, трогателна е и възможността за гравиране на висулката. Върху всяка от двете момчешки фигурки, можем да гравираме буквата на всеки от братята. По този начин ще можете да подарите персонализиран подарък. Подаръците с персонално значение си остават най-трогателните и харесвани от своите получатели.

Екипът ни ви дава възможност да изберете символ за гравиране не само за лицевата, но и за задната част на декоративния елемент. На гърба можем да гравираме специално послание, което ще остане скрито за чуждите погледи. С това прелестно бижу ви даваме повод да трогнете до сълзи една щастлива мъжка майка за нейния специален празник.

14-каратово злато проба 585

Колието Братя е изработено от висококачествено 14-каратово злато проба 585. Тази сплав се е превърнала в стандарт в бижутерията, поради високото съдържание на благородния метал и несравнимото му обаяние. Големината на фигурката е 12 х 19мм, а общият грамаж на изделието е 3гр.

Колието ще ви бъде доставено заедно със сертификат за произход и качество – документ, който всяка компания, търгуваща с благородни метали, е длъжна да предостави на купувача. Не забравяйте да ни предоставите текст за гравиране, използвайки специалното поле, обособено за тази цел. Осигурили сме отделни полета за гравюрата в лицевата и в задната част на висулката.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: