Златно колие с две имена по избор и циркони

Наличност:
В наличност
Модел:
Златно колие Микаела Лъчезара
Цена
712.90лв.

Описание

Представяме Ви едно ръчно изработено с много любов и старание колие, в което нашите майстори са оставили частица от себе си. На това златно бижу могат да бъдат изписани две имена, като най-често това са имената на двама влюбени. Страхотен подарък за годишнина, рожден, брак, въобще за всяко събитие, в което двамата души влизат заедно и излизат още по-влюбени.

Направете индивидуална поръчка с надписите, които желаете да има на това златно колие по поръчка. Ние ще се погрижим да получите уникален подарък.

Камъчетата са циркони и са 12 на брой.  Получават наименованието си от персийската дума „zargun”, която значи „златиск камък“. Това е един от най-подходящите камъни за инкрустиране в златни бижута. Специално безцветният циркон се нарича диамант „Матара“.  Добавя нежност, блясък и прекрасно сияние към бижуто.

Знакът за „безкрайност“ е един от най-търсените в бижута, защото изобразява безкрайната връзка. Това колие е символ на вечната любов, която въпреки предизвикателствата и проблемите не спира пред нищо.

Размери: 45 мм Х 19 мм
Грамаж: Варира между 4,50-6,00 гр

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: