Златно колие - семейство с две деца

Наличност:
В наличност
Модел:
7257-7258-7259
Цена
332.90лв.

Описание

Всяка едно колие се изработва ръчно с много старание и любов и е само по себе си уникално. Ще съчетаем качествата на нашите млади, креативни и мотивирани дизайнери и дългогодишния опит на старите и отлично подготвени майстори-бижутери, за да изработим за Вас мечтания модел бижу. 

Ако искате да изненадате любим човек, това колие е перфектният подарък, който ще остане наследство за поколения напред.

 • Размери: 27мм Х 12мм
 • Грамаж: От 2,30 до 2,80 гр

Коледа и 8-ми март са вероятно празниците за които е най-уместно да изберете златното колие семейство за подарък на специална жена. Тази жена може да е вашата собствена съпруга, ваша сестра или близка приятелка. Семейните ценности са все по-голяма рядкост, затова трябва да ценим хората, за които семейството е основен приоритет. Изберете за такъв човек това уникално бижу.

Ръчно изработено бижу от 14-каратово злато

Как да превърнете един специален символ в изящен и луксозен аксесоар? Най-лесният начин това да се случи, е символът да бъде представен в качеството му на стилно бижу. Декоративният елемент, както и верижката са изработени от висококачествено 14-каратово злато Проба 585. Накитите, изработени от жълтия благороден метал са по-скъпи. И не само във финансово отношение, но и в сантиментално.

Нашите майстори бижутери проектираха този специфичен дизайн, чиято реализация е изцяло изпълнена на ръка. Машинно отлятите медальони и висулки не притежават индивидуалния стил и характер, присъщ на ръчно направените бижута. Всеки детайл на орнамента е майсторски изпипан, така че да отговори на очакванията на дори най-придирчивите ни клиенти.

Този накит може да бъде вашата семейна емблема

Стилното златно колие семейство би могло лесно да се превърне във ваша семейна емблема. Дамският му дизайн подсказва, че е удачно да се носи само от нежната част на фамилията. На мъжката половина е отредена честта да поръча неговата изработка и да го поднесе в подходящия момент.

Колието е чудесна идея за подарък на мама за 8-ми март, както и за годишнина от сватбата. Всяка четиричленна фамилия, в която има деца може да се възползва от страхотния дизайн на висулката. Именно декоративният елемент е този, който символизира семейното щастие и топлината на домашния уют.

Дамите обичат сантименталните подаръци, затова не пропускайте да зарадвате една от тях с това, което придава смисъл на целия ѝ живот - семейството. Висулката може да бъде гравирана в задната част, като по този начин накитът ще стане още по-скъп и желан. Елегантните форми, перфектната изработка и високото качество на златото, превръщат колието с висулка семейство в един универсален моден аксесоар.

Огърлицата със златна висулка семейство ще пристигне при вас придружена от сертификат за произход и качество. Нашата ювелирна компания предоставя такъв документ за всички свои ювелирни изделия. Сертификатът ви доказва, че материалът, използван за изработка на накита отговаря на описаните в съответния стандарт характеристики.

Този документ е също вашата гаранция, която ви дава правото на поправки и корекции. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което също е гаранция за техния произход и автентичност.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: