Златно сърце с ангелче и име по избор

Наличност:
В наличност
Модел:
7270
Цена
579.48лв.

Описание

Всяка едно колие се изработва ръчно с много старание и любов и е само по себе си уникално. Ще съчетаем качествата на нашите млади, креативни и мотивирани дизайнери и дългогодишния опит на старите и отлично подготвени майстори-бижутери, за да изработим за Вас мечтания модел бижу. 

Изпишете името на любим човек върху нежното сребърно колие и носете талисмана навсякъде със себе си. ❤️

Ако искате да изненадате любим човек, това колие е перфектният подарък, който ще остане наследство за поколения напред.

 • Размери:27 мм Х 26 мм
 • Грамаж: 3.50 гр

* Цената е за 1 брой медальон и не включва синджир

В живота на всяка жена има стотици поводи, за които да ѝ подарите златно колие с ангелче. Това красиво изделие е подходящо за дами на всяка възраст – от 10 до 100 години. Висулката е един от универсалните ни модели, вписващ се чудесно във всеки стил на обличане. Името на любимата жена е нещото, което прави изделието идеалният персонален подарък.

Ангелът пазител, умело внедрен във вътрешността на сърцето

В колекцията ни с медальони има различни модели, в чийто дизайн присъства име, но тази красива висулка е малко по-различна от останалите. Във вътрешността на сърцето е умело втъкан един доста дребен, но съществен детайл – ангелът. В бижутата ни винаги се крие някаква символика, а тук тя е абсолютно очевидна.

Всички се нуждаем от свой персонален ангел-пазител, който да ни помага в трудни моменти, да ни дава утеха и носи късмет. Фигурката представлява комбинация от плътни и отворени детайли. Те придават тежест и визуално превъзходство на цялото изделие. Красивото златно ангелче е поставено в горната част на сърцевидния елемент. Поднесете го като жест на обич, доброжелателство и загриженост.

Името – ключов елемент от дизайна на колието

В живота на всеки човек има жени със златни сърца, на които задължително трябва да поднесете точно такъв символичен подарък. Жестът ви ще бъде много по-високо оценен, заради името, втъкано в структурата на медальона, което го прави част от овала на златното сърце. Това ще подскаже на специалната жена, че сте си направили труда да ѝ поднесете персонализиран подарък – златно ангелче висулка.

За да се възползвате от възможността за персонализация на изделието, не е нужно да доплащате допълнително към обявената цена. Буквите ще бъдат красиво изработени от нашите бижутери, без стойността на медальона да се променя. За целта ще бъде нужно да ни предоставите правилно изписаното име, което желаете да присъства в структурата на медальона сърце.

Избор между жълто и бяло злато

Златната висулка Ангелче може да се поръча в два цветови варианта – класическо жълто или бяло злато. И двата избора, които ви даваме, са изключително изящни и изработени от висококачествено злато проба 585 14 карата. Нужно е също да маркирате вариантът, който желаете да поръчате. Тази отметка се намира непосредствено над полето, предназначено за името.

Препоръчваме да добавите към поръчката си и изящен златен синджир, който ще ви предоставим също на много изгодна цена. По този начин ще можете да поднесете подаръка по най-специалния начин – окачвайки го лично на шията на любимата, вместо в кутийка. Изделието ще ви бъде предоставено в кратък срок, придружено от сертификат за автентичност.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: