Сребърен комплект от две колиета Майка и Дъщеря

Наличност:
В наличност
Модел:
7243 Mother and daughter
Цена
99.90лв.

Описание

Комплект от две сребърни колиета с включени  сребърни синджири - едно за майката и едно за любимата Ви дъщеря. 

Гравирайте своето колие с името на Вашата дъщеря и носете бижуто винаги близо до сърцето си. Нека и Вашето име да краси нейното първо бижу <3 

 • Размер на фигурката за майка: 17 мм диаметър, дължина на синджира 40 см.
 • Размер на фигурката за дъщеря: 11мм Х 7мм, дължина на синджира 40 см.

Поръчката се потвърждава по телефон, за да се уточнят всички подробности относно гравирането по желание на клиента.

Сребърният комплект озаглавен условно колие майка и дъщеря е перфектният подарък за 8-ми март, както и за всеки друг личен празник. Всъщност, дори не ви е нужен повод, за да поръчате колиетата. Историята е доказала, че между майката и нейната женска рожба има изключително специална връзка. Тяхната обич е твърде силна, за да се приема като нещо обикновено и тривиално. Комплектът е с включено в цената гравиране на всеки от медальоните.

Защо точно сребърни колиета?

Ако ставаше въпрос за избор на класическо колие за майка, то може би материалът, от който то да бъде изработено би бил по-различен. Злато, например. Тук обаче става въпрос за ювелирен комплект, включващ по една нежна огърлица за майката и за дъщерята. Среброто според нас е най-подходящият благороден метал. Неговата универсалност по отношение на възраст и индивидуален стил е пословична.

Сребърният накит, особено ако е изработен от висококачествено сребро, пленява с царствената си визия. Белият метал подхожда на всички жени – от съвсем мънички госпожици до достолепни дами в зряла възраст. Комплектът не би имал същото въздействие ако всяко от колиетата беше направено от различен материал.

Сребърните накити, освен това носят изключително мощен емоционален заряд. Не случайно среброто е материалът, от който се изработват най-много амулети. В сребристия метал е заложена силна положителна енергия. Той притежава уникални противовъзпалителни и енергизиращи свойства. Чрез сребърно бижу с гравирано върху него име, е много по-лесно да пожелаеш здраве, късмет и успехи на любимата жена.

Перфектният подарък за 8-ми март

Международният ден на жената у нас, като че ли е повече познат като ден на майката. Това е празникът на жените, дали живот, и по-важното – отдали своя живот за доброто на своите рожби. Дъщерите са тези, които могат максимално силно да усетят майчината обич. Вероятно заради вродената им емоционалност и сантименталност.

Какво би могло да подари едно вече пораснало момиче на онази, която му е дала много повече от физическо съществуване? В колекцията ни от бижута за майки, едва ли има по-трогателно ювелирно изделие. С него дъщерята може да покаже искрената си любов и признателност към жената, заслужаваща титлата „мама”. Уверени сме, че подаръкът ще предизвика сълзи от радост и възторг в майчините очи.

Какво е характерно за комплекта колиета?

Специалното сребърно колие майка и дъщеря има в себе си заложен тематичен начин на носене. За разлика от класическите медальони с име, тук всяка от двете дами (майката и дъщерята) носи висулката, върху която е изписано името на другата. По този начин и едната, и другата ще носят близо до сърцето си името на онази, която толкова много обичат.

Всеки медальон майка и дъщеря се предлага заедно с нежен и елегантен сребърен синджир, за да не се налага такъв да се купува допълнително. Дебелината и дизайнът на верижките са умело избрани от нашите дизайнери-бижутери. Основната ни идея е верижките да си подхождат перфектно с декоративния елемент.

Големината на двете декоративни фигурки е различна, както и тяхната форма. Зад това наше решение стои идеята медальонът за дъщерята да може да се носи и от съвсем невръстни момиченца. Убедени сме в прелестта на гледката, която ще представляват мама и малката ѝ дъщеричка, когато излязат окичени със своите колиета. Едната фигурка е кръгла с диаметър 17мм, а другата правоъгълна с размер 11 х 7мм.

За да подготвим сребърните колиета за майка и дъщеря ще ни бъдат нужни имената, които ще трябва да гравираме върху всяка висулка. Можете да ни предоставите имената в полетата, предназначени специално за целта, като екипът ни ще се свърже с вас за потвърждаване на поръчката. По телефона ще бъдат уточнени допълнително всички детайли относно гравирането.

Сребърното колие майка и дъщери ще пристигне при вас придружено от сертификат за произход и качество. Този документ е вашата гаранция за чистотата на материала и неговите отлични характеристики.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: