• Сребърен медальон скорпион

Сребърен медальон скорпион

Наличност:
В наличност
Модел:
7230
Цена
13.00лв.

Описание

Елегантна сребърна висулка скорпион, който е многофункционален аксесоар и може да се носи с всеки стил облекло.

 • 18 mm
 • 1,00 gr

Сребърният медальон Скорпион е особено подходящ за дамите, представителки на този специален зодиакален знак, но не само. Той може да се носи от всяка жена, която иска да покаже елегантния си стил и чувство за естетика. Бижутерия Паладиум ви предлага едно обаятелно сребърно бижу, което винаги ще допълва женствената ви визия по най-правилния начин.

Какво символизира скорпионът?

Днес свързваме скорпиона главно със зодиакалния знак, но в древността той е бил свещено животно, почитано като божество в древен Египет и Месопотамия. Скорпионът е вземал участие в голяма част от духовните ритуали, където е бил използван от шаманите в качеството му на връзка с отвъдния свят.

Много хора носят скорпиони под формата на медальон, защото това е тяхното духовно животно. Скорпионът е не само красив, но и символизира желанието на хората, които го почитат, да се откъснат от токсичните хора и ситуации, присъстващи в живота им. Това е тотемът, който почитат вярващите в прераждането и който се смята за силна защита срещу болести и беди.

Уникален дизайн на нашите бижутери

В бижутерията скорпионът се представя в различни стилови варианти, като най-силно е застъпено присъствието му в медальоните – зодии. Именно там това свещено насекомо се среща в най-голямо разнообразие от дизайни. Нашият дизайнерски екип създаде собствен дизайн, представящ облика на скорпиона по съвсем различен начин.

Тук тотемът – зодия не е изобразен върху плочка, а е изработен във вид, създаващ илюзията за живо същество. Премахнахме основата/рамката, с което бижуто създава един много интересен ефект. Когато носите медальона, в околните ще се създава усещането, че сте оставили жилещото божество да се настани спокойно върху гърдите ви.

За изработката на красивия дамски медальон скорпион сме използвали висококачествено сребро Проба 925. За да потвърдим чистотата и качеството на материала, ще ви доставим изделието заедно със задължителния сертификат. Препоръчваме ви да добавите синджир към своята поръчка, за да имате възможност да поднесете един напълно завършен и готов за носене подарък.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: