• Сребърен Медальон Дракон 7206

Сребърен Медальон Дракон 7206

Наличност:
В наличност
Модел:
7206
Цена
63.00лв.

Описание

Сребърен медальон пр.925 във формата на дракон 

 • Размери: 2,8 см Х 1,8 см
 • 5,00 гр

Малко са дамите, които биха дръзнали да носят с гордост сребърния ни медальон Дракон. Това изделие е създадено за тесен кръг потребители – за дръзките и смелите. За жени, които не се страхуват да покажат индивидуален стил и собствена визия при подбора на аксесоарите. Осмелете се да поръчате висулката за себе си или за подарък на човек, който ще оцени високо жеста ви.

Защо драконът трябва да бъде вашият талисман?

Драконът е много комплексен и същевременно универсален символ. Бижутата, оформени с облика на това митично огнедишащо същество, символизират светлината и живота. Драконите, носени като амулет, съществуват в множество вариации. Общото между всички тях е, че съчетават в себе си мъжката и женска енергия. Ин е изобразена като змия, а Ян във формата на птица.

Драконовата символика се приема почти винаги в положителен аспект. Драконите са атрибут на боговете и техните представители на земята – крале и императори. В някои култури обаче митичното същество има по-амбивалентно значение. Медальонът Дракон не е просто моден аксесоар. Той притежава всички качества да бъде мощен талисман.

Бижутата, оформени като дракони допринасят за постигането на финансови успехи и напредък в кариерата. Драконът като амулет също така предпазва собственика си от лоши хора и недобросъвестни партньори. Талисман с такъв символ има силата да помогне за намирането на истинската любов. Според китайските философи всеки мъж и жена имат друга половина на Земята.

Човекът може да познае истинското щастие само когато намери своята половинка. С драконовата висулка намирането на истинска любов ще стане малко по-лесно. Мъж, носещ драконова висулка, ще стане изключително популярен сред жените. Това обаче не означава, че той ще изневери. Напротив, ще бъде верен на любимата си. Жена, която носи медальон с дракон, дори и неволно, ще създаде около себе си аура на хармония. Тя ще бъде обожавана.

Медальонът, който ние от бижутерия Паладиум ви предлагаме е изработен от висококачествено сребро Проба 925. Можем да ви предложим също подходящ сребърен синджир, с който да го носите.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: