• Сребърен медальон с кристали от Swarovski® SM209

Сребърен медальон с кристали от Swarovski® SM209

Наличност:
В наличност
Модел:
SM209
Цена
71.00лв.

Описание

Този сребърен кръст с равни страни се е използвал в предисторическо време с най-различно значение — като символ на бога на слънцето, бога на дъжда, като символ на елементите, от които е създаден светът: въздух, земя, огън, вода. А в допълнение с множеството кристали в предната си част се превръща в неотразимо бижу!

 • Размери: 2,6см Х 2,6см
 • 9,00 гр

Бунтарската ви гръндж и пънк визия ще спечели много с добавянето на този авангарден сребърен медальон с кристали от Swarovski. Масивен и обаятелен, кръстът ще бъде акцент в цялостната ви визия и ще определя стила, който искате да демонстрирате. Ние ви предлагаме едно ръчно изработено ювелирно изделие с високо качество и неподражаем дизайн.

Прегърнете мистицизма на езическите знаци

Кръстът не е винаги класическият и добре познат символ на християнството. Когато всичките му страни са равни, той се отклонява от канона на църквата, указващ начина на изобразяването му. В конкретния случай става въпрос за езически знак, използван в много древни култури. Известно е, че кръстът е бил използван в древните религиозни практики в Египет, Сирия, Индия и Китай.

Култът към кръста е бил разпространен сред индианците от Северна Америка, които го свързват със слънцето. Латинските и гръцките кръстове се появяват преди 5 хиляди години и нямат нищо общо с учението на Исус Христос. В онези дни тази форма на кръста е била символ на поклонение към бога на слънцето. Знакът е част от мощен култ във всички езически религии.

Именно поради тази причина днес съществуват различни течения, които църквата определя като „окултни”. Не е необходимо да сте част от алтернативно религиозно движение, за да носите този изящен сребърен кръст. Той е преди всичко нестандартен аксесоар, който ще отличи визията ви и ще ви приобщи към един по-дързък стил на обличане.

Сребро и кристали от Сваровски – една винаги печеливша комбинация

При този медальон сме заложили на комбинацията от сребро и кристали от Сваровски, която е силно застъпена в нашата продукция. Двата елемента – бял благороден метал и безцветни малки кристалчета, не просто си подхождат, а се допълват чудесно. Всеки от тях отразява блясъка на другия и го подсилва.

За изработка на това стилно авангардно бижу използвахме класическо сребро проба 925, както и оригинални камъни от Swarovski®, придружени от сертификат за произход и качество. Такъв сертификат придружава и медальона при всяка направена поръчка.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: