Сребърен пръстен корона с гравиране

Наличност:
В наличност
Модел:
7647s
Цена
54.90лв.
Моля измерете вътрешния диаметър на вашия пръстен и според таблицата изберете вашия размер
Размер на вътрешен
диаметър (мм)
15,6 15,9 16,2 16,5 16,8 17,2 17,5 17,8 18,1 18,4 18,8
Размер на пръстен 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Размер на вътрешен
диаметър (мм)
19,1 19,4 19,7 20,0 20,3 20,6 21,0 21,3 21,6 22,0 22,3
Размер на пръстен 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70

Описание

Виждате един от по-интересните и разчупени сребърни пръстени ръчна изработка, в които влагаме много любов и старание. Дава идеална възможност за гравиране на послание към себе си или любим човек, което го превръща в своеобразен талисман.

Подходящ е както за стандартен повод от рода на имен ден или рожден ден, така и, за да запечата личен момент с прекрасен човек. Короната е символ, подходящ за подарък на човек, който смятаме за много специален. Тя символизира и победата на Слънцето над тъмнината, което намира аналог в нашите преживявания и постижения.

Възможно е гравиране на пръстена, което е абсолютно напълно безплатно.

Размери: 10 мм
Грамаж: 2,50 гр

Сребърният пръстен Корона е идеалното украшение за вашата принцеса. Какъв по-подходящ начин да засвидетелствате своята любов и привързаност от едно стилно и авангардно бижу. Паладиум е мястото, където винаги можете да очаквате изгодни цени за накити с удивителна визия, майсторска изработка и отлично качество.

Дизайн, който ще се хареса на младата ни аудитория

Накитите са чудесни с това, че могат да се намерят в огромно разнообразие от големини и дизайни. Особено дамската бижутерия успява по всевъзможни начини да зарадва представителките на нежния пол. Жените се радват на привилегията да имат избор от бижута, създадени сякаш специално за всяка от тях.

Интересният сребърен пръстен Корона е едно от изделията, насочено към дамите в по-млада възраст. Младите момичета харесват пръстените им да са с големина и форма, каквато техните майки не биха дръзнали да носят. Именно смелостта, присъща на младото поколение позволява и на нашия творчески екип да развихри фантазията си и реализира смели и интересни дизайнерски идеи.

Пръстенът е подходящ за подарък на една смела дама, която държи да покаже своята индивидуалност. Короната на пръста ѝ ще се вписва чудесно в младежкия ѝ стил. Страхотното бижу всъщност има доста универсална концепция. Може да се носи и с по-изискани тоалети, и с дънки и Т-шърт. Идеален за вечерни партита и за разходка по градските улици.

Все по-често можем да забележим модерните госпожици с пръстени Корона и други накити с нетрадиционен облик и дори бунтарски стил. Това красиво и стилизирано бижу е горд представител на новата ни колекция. То се радва на засилен интерес от страна на дамите, които знаят как да изразят себе си чрез аксесоарите.

Среброто – любимият благороден метал на новата генерация потребители

Използваното за изработката на дръзкия пръстен Корона сребро е Проба 925. Тази проба е най-често използвана в бижутерията, поради чистотата и привлекателното излъчване на сребърната сплав. Всъщност пробата е показател за изключително висок процент сребро в сплавта – 92.5%. Предвид естествената мекота на благородния метал, към него се добавя известна част по-твърди метали, които да му придадат необходимата твърдост.

Дизайнът, реализиран в това модерно изделие не би могъл да притежава съответния чар, ако беше изработен от друг материал, например злато. Сребърните бижута отдавна се превърнали в тематичен атрибут на рокаджии, рокери и други представители на определен социален кръг. Короните често са символ на различни неформални групи. В този смисъл, пръстенът, който предлагаме, има не само естетическа, но и символична стойност.

Възможност за гравиране – сложете персоналния си отпечатък

Едно от предимствата на бижутерската ни дейност е гравирането. Наред с изработката на уникални и оригинални ювелирни изделия, тази услуга ни превръща в идеалното място за покупка на стилно бижу за подарък. Не само ще ви предложим продукти с различен стил, форма и големина, но и ще ви помогнем да ги персонализирате.

Персонализираните подаръци са невероятно атрактивни, защото чрез тях всеки може да покаже специалното си отношение към получателя на специалния дар. В случай че заложите на чудесния накит от чисто сребро, можете да се възползвате от напълно безплатното му гравиране.

Гравюрите върху сребърни накити се изработват с допълнително потъмняване. Така надписът изпъква на сребристия фон и става по-ясно забележим от околните на всякаква светлина – дневна и изкуствена. На онези, които ще поръчат сребърния пръстен с корона, силно препоръчваме да се възползват от възможността да изпишат името на онази специална дама, за която накитът е предназначен.

Гравирането няма да забави изпълнението на вашата поръчка, нито пък ще я оскъпи. Не е задължително гравюрата да включва име. Тя може да представлява символ, инициали или специално послание към специалния човек. Обмислете много добре какъв да бъде текстът, който бихте искали майсторите ни гравьори да изработят и не забравяйте да ни го предоставите в предназначеното за целта поле.

Ние сме идеалното място за покупка на ювелирни продукти, различни от масово предлаганите

Ювелирният пазар у нас е доста добре развит, но истината е, че болшинството магазини предлагат доста еднотипни решения. Както можете сами да се уверите, разглеждайки каталога ни, ние разработваме оригинални и интересни дизайнерски решения, включително сребърни пръстени Корона с гравирани върху тях символи и имена.

Сребърният пръстен корона е с изключително атрактивна цена, така че не се колебайте – поръчайте го още сега. За да бъдете абсолютно сигурни в отличните характеристики на материала, ние ще ви предоставим изделието заедно със сертификат за произход и качество. Това е особено важен документ, показващ пълното му съответствие с посочените от нас характеристики.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: