Сребърен Пръстен с гравирани инициали по избор със сърце и циркони

Наличност:
В наличност
Модел:
7644s
Цена
76.90лв.
Моля измерете вътрешния диаметър на вашия пръстен и според таблицата изберете вашия размер
Размер на вътрешен
диаметър (мм)
15,6 15,9 16,2 16,5 16,8 17,2 17,5 17,8 18,1 18,4 18,8
Размер на пръстен 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Размер на вътрешен
диаметър (мм)
19,1 19,4 19,7 20,0 20,3 20,6 21,0 21,3 21,6 22,0 22,3
Размер на пръстен 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70

Описание

Идеята на този пръстен е да бъде поставен на пръста на любима майка, която е дарила живот на момиче и момче. Гравюрите, които виждате на този сребърен пръстен, представляват първите букви от имената на децата. Синият и розовият циркон обозначават съответно буквата на момчето и момичето. 

Разбира се е възможно гравирането на инициалите и цветовете на цирконите да бъдат изцяло по избор на клиента. Свържете се с нас, за да създадем перфектният пръстен с циркони и гравюра според повода. Това може да бъде подарък, който ще бъде запомнен за години напред. Може да запечата най-приятните мигове и емоции, които да бъдат възпроизведени само с един поглед към ръката - във всеки един момент.

Доверете се на нашите майстори-бижутери, които познават традициите на занаята в най-малките им детайли, но работят според актуалните тенденции в дизайна на бижута.

Срокът за изработка на пръстена е 10 работни дни

Размери на площта за гравиране: 6 мм 

Грамаж: 4,00 гр

Гравираният сребърен пръстен сърце има повече от едно приложение, макар в описанието му да сме посочили една от най-интересните, според нас идеи. Това изискано и оригинално бижу би могло да се превърне в перфектния годежен накит, като гравираните букви подсказват за имената на двамата влюбени. По какъвто и повод да подарите пръстена, гарантираме, че няма да съжалявате за избора си. Нестандартните подаръци са тези, които оставят най-скъп спомен в съзнанието.

Инициалът – закодирано послание в красиво бижу

В ежедневието ще срещнете много малко жени, които носят пръстени с букви. Камъкът е класически декоративен елемент на пръстена, но класиката, според все повече хора, се превръща в нещо твърде тривиално и дори леко банално. С това оригинално украшение, ние ви даваме възможност да избягате от стандартния начин, по който изглеждат пръстените от древността до днес.

Опцията гравиране на буква/инициал, включена в цената на това стилно изделие, ви позволява да покажете индивидуален стил и нестандартен подход към своите аксесоари или тези на вашата любима. Нещо повече – инициалите, гравирани върху всяко от сърцата, поставени в централната част на пръстена, ви дават възможността да вградите в накита скрито за околните послание.

Какво означават буквите, изписани стилно в центъра на всяко сърчице? Непознатите със сигурност ще започнат да гадаят. Може би ще го направят и хората от близкия ви кръг, в случай че не сте ги уведомили все още за смисъла, кодиран в гравюрата. Нашата идея да гравираме инициалите на децата, особено ако са момиче и момче, е наистина очарователна и супер нестандартна.

В случай че приемете с радост интересното ни предложение, то сребърният пръстен с буква върху всяко сърце, би бил идеалният подарък за всяка майка. Поднесете го на деня на жената, на рожден ден на майката или на самите деца, и изобщо за всеки важен личен празник. Екипът ни ще ви съдейства подаръкът ви да трогне до сълзи своята бъдеща притежателка.

Идеалната комбинация от сребро и Циркон

Специалната ни колекция от гравирани пръстени включва златни и сребърни изделия. Конкретният модел е изработен от чисто сребро Проба 925. Вероятно болшинството от вас са добре запознати с характеристиките на материала, обозначен с това специално число. Пробата показва, че съдържанието на среброто в сплавта е цели 92.5%.

Предвид факта, че среброто е твърде мек благороден метал, в състава му се добавя минимално количество други метали. Тяхната задача е да му придадат нужната твърдост и да го направят по-лесен за моделиране и обработка. Нашата компания не работи със сребърни сплави, в чийто състав присъстват никел и олово – метали с ясно изявени качества на алергени. В сплавите, които използваме, среброто е хипоалергично и безопасно за здравето.

Сребърният пръстен сърце е декориран с фини циркони – камъни, които най-добре се комбинират с елегантното сребро. Двата елемента представляват супер красива композиция, в която всеки от материалите подсилва блясъка и очарованието на другия. За да сте 100% сигурни в отличното качество на изделието, към него ще добавим задължителния в нашата практика сертификат за произход и качество.

Гравираният пръстен със сърце се изработва за срок от 10 работни дни. В случай че планирате да го подарите на конкретна дата, бъдете сигурни, че сте го поръчали достатъчно рано, така че красивото бижу да пристигне при вас навреме.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: