• Дамски златен пръстен''Прегръдка''

Дамски златен пръстен''Прегръдка''

Наличност:
2 -3 Дена
Модел:
D09824
Цена
755.90лв.
Моля измерете вътрешния диаметър на вашия пръстен и според таблицата изберете вашия размер
Размер на вътрешен
диаметър (мм)
15,6 15,9 16,2 16,5 16,8 17,2 17,5 17,8 18,1 18,4 18,8
Размер на пръстен 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59
Размер на вътрешен
диаметър (мм)
19,1 19,4 19,7 20,0 20,3 20,6 21,0 21,3 21,6 22,0 22,3
Размер на пръстен 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70

Описание
 • Материал: Злато 14 карата, проба 585
 • Грамаж: 6.30 гр
 • Всеки един от нашите артикули е придружен със сертификат за качество и луксозна опаковка
 • Моделът подлежи на безплатна корекция на размера

Златният пръстен Прегръдка е бижу, с което ще плените всяко женско сърце. Масивен и елегантен, той очарова с уникалния си дизайн. Двуцветната композиция от бяло и жълто злато ще стои чудесно на всяка женска ръка и ще се комбинира перфектно с всеки тоалет. Изберете за себе си, ако сте жена или поръчайте за своята любима, ако сте галантен представител на силния пол.

Преплетени като в прегръдка елементи

Дизайнът на пръстена е това, което го прави толкова специален. Името на бижуто отразява отлично неговата форма и структура. Структурата се състои от елементи от бяло и жълто злато, които са умело оплетени, така че плетеницата да наподобява прегръдката на два напълно различни детайла.

Пръстенът е оформен изключително стилно в една артистична композиция. Тялото му е оформено като две разноцветни халки, а в горната част имаме два полумесеца, които са разположени по начин, наподобяващ красив танц. Прелестта на дизайна гарантира, че бижуто ще привлича погледите и ще събужда интереса на околните.

Комбинацията от бяло и жълто злато – винаги съвършена и търсена от купувачите

Комбинацията от бяло и жълто злато е винаги успешен похват в ювелирното изкуство. Двата цвята на благородния метал не просто имат синхрон, но и взаимно се допълват. Всеки от цветовете подчертава блясъка на другия. В никакъв случай не можем да говорим за противоборство на топлия слънчев цвят на жълтото злато и студените сребристи нюанси на бялата сплав.

Поради красивата симбиоза, която се получава при комбиниране на бялото и жълто злато, този вид бижута са изключително търсени от купувачите. Такъв пръстен може да се носи както със златни, така и със сребърни бижута. Конкретното изделие е създадено за специални поводи и специални дами.

Златният пръстен Прегръдка е ефектно бижу, което не може да остане незабелязано. Добре се комбинира с официални и вечерни парти тоалети, но може да се носи и в ежедневието. Ще се впише идеално в стила на всяка бизнес дама, придавайки ѝ нужната тежест и достолепие.

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: