• Мъжка плетена гривна R3

Мъжка плетена гривна R3

Наличност:
В наличност
Модел:
R3
Цена
666.00лв.

Описание

Елегантна мъжка плетена гривна със стабилна златна закопчалка

Ширина на плетената верижка 11 мм

 • Дебелина 3 мм
 • Размер на топчето : 4мм
 • Дължина на гривната: 20,5 см
 • 5,80 гр

Колекцията ни от мъжки гривни плетени изпъква с уникални дизайнерски решения, което ги отличава от подобни бижута, предлагани на масовия пазар. За някои господа обикновеният плетен аксесоар, предлаган по сергии и кинкалерии, просто не е достатъчен атестат за добър вкус и висок стил на обличане. Уверени сме, че на тях модел R3 ще се хареса най-много.

Плетената гривна – моден аксесоар, добавящ висока стойност към визията на мъжа

Съвременните мъже все по-рядко носят класически бижута – пръстени, синджири и т.н. По-често ще ги видим да използват така модерните в последните години мъжки плетени гривни като единствен аксесоар. Защо този вид украшения се настаниха трайно в мъжката мода? Причините са много, но една от тях е леко небрежното излъчване на едно такова украшение.

Бижутата от изплетени синтетични влакна и кожа замениха изделията от благородни метали. Цената им далеч не единственото основание за масовото им носене. Може би просто златото и среброто, като единствен материал за изработката, имат твърде тежко, класическо присъствие. Факт е, че по-младите мъже, тези във възрастова група от 18 до 40 години ги предпочитат.

Що се отнася до мъжките бижута, то смело можем да кажем, че дяволът се крие в детайлите и най-яркият пример за това твърдение е гривната. Привидно тя може да изглежда като най-обикновена лента от метал, кожа или текстил, увита около китката, но тя е в състояние да промени кардинално визията на мъжа, ако е избрана правилно.

Модерните днес плетени мъжки гривни могат да се носят от всички мъже, без значение от възрастта, социалната група и индивидуалния стил. Е, почти от всички. Все пак не ви препоръчваме да подарявате гривната модел R3 на баща си или дядо си, освен ако не сте напълно сигурни, че той иска точно това.

Материалът – доколко важен е той в бижутерията?

Гривните, изработени от благородни и неблагородни метали, са вариант за всеки мъж, подходящ както за работна бизнес среда, така и за неформални срещи и събития. По правило златните и сребърни бижута се носят от достолепни господа в по-напреднала възраст, докато плетените модели от текстил, кожа, гума и мъниста създават по-небрежен външен вид.

Мъжката плетена гривна подхожда на млади хора, позволявайки им да акцентират върху бунтарската си същност. Чрез такова бижу мъжът демонстрира отказ да се подчинява на установените норми, включително по отношение на облекло и аксесоари. Конкретният модел залага на няколко интересни материала, заслужаващи вашето внимание.

Основата е изработена от машинно оплетени синтетични нишки, в чиято структура умело са вмъкнати и мъниста от 14-каратово злато и черен оникс. По никакъв начин не смятаме, че мънистата са неуместна декорация за мъжко бижу. В конкретния случай малките топчета акцентират върху интересната оплетка на изделието. Без тях не бихте забелязали какви интересни форми образува плетеницата.

Както при болшинството наши плетени гривни за мъже, и тук златото присъства под някаква форма. В случая присъствието му не се ограничава до ролята му на декорация, а се използва и като функционален детайл. Закопчалката е изработена от 14-каратово злато проба 585, както и декоративните мъниста.

Разглеждайки материалите, не можем да не изтъкнем предимствата на синтетичните нишки, използвани за изплитане на мъжките ни плетени гривни със злато. Синтетиката е добра алтернатива на кожата, гумата и силикона, заради специфичните си свойства. Тя не се впива в кожата и не се оплита в ръкавите на дрехите. Но преди всичко – не дразни кожата и не запарва.

Украсената със златни детайли мъжка плетена гривна е универсално бижу, което може да се носи ежедневно. Текстилната лента е подходяща за хора с алергии към други синтетични и естествени материали. Високото качество на материята е гаранция, че накитът ще запази дълго привлекателната си визия и безупречно състояние. При намокряне материалът не се отпуска и не губи своята здравина. Къпането с гривната не представлява проблем.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: