Гривна с червен конец и 14 карата златен елемент кръст B54CZ

Наличност:
В наличност
Модел:
B54CZ_pletena
Цена
152.90лв.

Описание

Всяка една гривна се изработва ръчно с много старание и любов и е сама по себе си уникална. Ще съчетаем качествата на нашите млади, креативни и мотивирани дизайнери и дългогодишния опит на старите и отлично подготвени майстори-бижутери, за да изработим за Вас мечтания модел бижу. 

Ако искате да изненадате любим човек, тази гривна е перфектният подарък!

 • 8мм Х 8мм

Мъжете все още не са се отказали напълно от бижутата, просто вече ги носят само след много внимателен подбор на стила и количеството. На всеки изискан господин с индивидуален стил ще се хареса нашата мъжка гривна със златен кръст. Тя е не просто красиво бижу, а амулет, който ще предпазва своя собственик от лоши очи, завист, беди и нещастия.

Възможност да поръчате в черен и червен вариант

Имате възможност да поръчате стилна мъжка златна гривна с черен конец, както и да изберете червен вариант за конеца. В първия случай получавате просто един привлекателен и модерен накит, докато във втория – бижуто се превръща в амулет. Червения конец у нас е традиционно свързван с ролята на защита от лоши очи и енергийни вмешателства.

Защо да изберете всеки от двата варианта? На първо място, червената опция е начин да покажете на съответния мъж, че сте загрижени за неговото благополучие и искате да му осигурите ефективна закрила срещу всякакви неприятности. В този случай зад жеста се крие проява на истинска любов или топли приятелски чувства.

Черният модел е подходящ за господата, които категорично отхвърлят всякакви суеверия. Вместо мъжка златна гривна с червен конец, те повече биха се радвали да получат модерно бижу, което съответства на индивидуалния им стил и начин на обличане. Гривните, изплетени от черна текстилна връв, са еднакво подходящи за бизнесмени и за любители на моторите.

Красив златен елемент

И при черния, и при червения модел основен акцент е златният елемент – кръст. Символът на Християнството присъства в множество наши ювелирни изделия. Кръстът притежава привлекателна визия, но той е преди всичко знак, че даден човек се чувства обвързан с христовата вяра.

Благодарение на този емблематичен религиозен символ, гривната ще изпълнява ролята на щит срещу злото независимо в кой цветови вариант е избрана. Кръстът е изработен от класическо 14-каратово злато проба 585. Освен него в дизайна на плетената мъжка гривна със златен кръст присъстват и 4 малки топчета, изработени също от 14 карата злато. 

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: