Гривна с червен конец и 14 карата златен елемент бебешка стъпка с име

Наличност:
В наличност
Модел:
B68_zlato
Цена
161.90лв.

Описание

Всяка една гривна се изработва ръчно с много старание и любов и е сама по себе си уникална. 

Гравирайте името на любим човек върху 14 каратовата златна плочка и носете талисмана навсякъде със себе си. ❤️

Гравирането става по желание на клиента и може да бъде едностранно или двустранно, като това не оскъпява по никакъв начин изработката му.

Тази гривна с червен конец може да бъде един невероятен спомен, който ще бъде запомнен дълго време. Изразява специална загриженост и прекрасни пожелания по много съкровен и уникален начин.Ако искате да изненадате любим човек, тази гривна е перфектният подарък!

Осъзнавайки значението на това бижу, ние влагаме цялата си енергия в ръчната му изработка.Разполагаме с екип от млади и креативни дизайнери, който работи рамо до рамо с нашите опитни майстори-бижутери – те познават изкуството на бижутерията до най-малкия му детайл.

1,30 гр

Ръчно изработена дизайнерска бебешка гривна с традиционната алена връвчица и златен елемент с форма на бебешко краче. Моделът „стъпка” е сред фаворитите в най-новата ни колекция. Той пленява с универсалното си приложение, стопляща сърцето визия и възможност за гравиране. Чудесен подарък за изписване, погача, кръщене и прощъпулник.

Подарете при всеки специален повод

Компанията ни изработва богата гама бебешки златни гривни с червен конец, поради простата причина, че те са наистина търсени. Клиентите ни знаят, че с такова специално украшение ще успеят да зарадват хората, които току-що са станали родители. Гривничките за новородени бебета се купуват по традиция от баба и дядо, както и от други близки роднини. Често кръстниците са тези, които поднасят този символичен дар.

Изборът на гривна с име за бебе почти винаги включва и присъствието на конци, оцветени в алени багри. Тя не е просто лишено от смисъл бижу. Конците в червени цветове са натоварени със задачата да предпазват малките същества от всякакви беди и нещастия. От тях се очаква да предпазват децата от лоши очи – т.нар. „уроки”. Урочасването не е просто неоснователно суеверие. То представлява реално енергийно въздействие – често извършено неволно.

Ето защо още на изписването от родилния дом не само бебчето, но и неговата майка получава такъв амулет. Традиционната бебешка гривна с червен конец се поднася в знак на загриженост и желание за закрила. Тя е преди всичко амулет, който ние, бижутерите, решихме да представим под формата на стилно бижу.

Златото – идеалният декоративен орнамент за амулета

Покупката на златна гривна за бебе с име е много разумна инвестиция. Макар конецът да е ключов детайл на бебешкия аксесоар, неговото предназначение не изключва естетическата стойност на изделието. Златото е идеалният материал за изработка на декоративния елемент, както и среброто. Двата благородни метала носят заряда на материали с изключително полезни за здравето свойства.

Златните и сребърни накити са най-доброто решение, когато се очаква, че ще ги носят съвсем малки деца. Още от древни времена се вярва, че златото и среброто пазят от болести, лоши очи и всякакви беди. При конкретния модел гривничка за бебета имаме един изключително стилен декоративен орнамент – бебешко краченце или стъпка.

Плочката е изработена съвършено от нашите майстори бижутери. Те дори са добавили мъничък камък циркон, инкрустиран в голямото пръстче на бебешкото краче - за разкош. Гривната обаче не би предизвикала такова възхищение у купувачите, ако го нямаше името, гравирано върху златната плочка. Търсенето на златни гривни за бебе с име е особено голямо в последните години и тази тенденция едва ли скоро ще се промени.

Плочката-краченце придобива истинска сантиментална стойност, когато я гравираме. Гравирането е идеалният начин за персонализиране на подаръците, затова препоръчваме да не се отказвате от уникалната възможност, която ви даваме. Гравирането би могло да се направи едностранно или двустранно, което по никакъв начин не би оскъпило неговата изработка.

Конецът – фактор за безопасност и дълготрайност на накита

Конците, които нашата компания използва за изработката на всяка бебешка златна гривна са с отлично качество и пълна безопасност. Връвчицата е изплетена от специална селекция синтетични влакна, които са доказано безопасни дори за новородени бебета. Знаем колко деликатна е бебешката кожа и как често реагира на някои алергени, съдържащи се в нишката или оцветителите, използвани, за да ѝ придадат червения цвят.

Нещо повече, нашите конци, изграждащи структурата на красивите бебешки златни гривни с имена, са тествани и доказано хипоалергични. Отличават се с изключителна здравина. Не могат да се късат, независимо колко дълго са носени. Държим да отбележим въпросния факт, защото знаем, че той ще наклони везните в полза на това красиво детско бижу.

Друга важна характеристика с голямо значение при избора на златна гривна за бебе с червен конец е пълната водоустойчивост на конеца. Тази характеристика е от значение най-вече за родителите, тъй като ще окаже влияние на ежедневния тоалет на детенцето. Не е нужно да сваляте гривната преди къпане. Конецът няма да се отпусне и повреди след намокряне. Още по-важно е, че би могъл да бъде лесно подсушен, за да не мокри кожата и дрешките на бебето.

Не бива да се тревожите, че червената връвчица ще създава дискомфорт на деликатното същество. Конците, използвани за изработка на гривните от детската ни колекция са нежни и приятни на допир. Почти не се усещат, което ги прави удобни и подходящи за дългосрочна употреба. Гривната би могла да се свали окончателно чак след няколко години. По желание връвчицата може да се пере.

Регулируем размер – предпоставка за продължително носене

Носенето на червени конци на китката е традиция не само в нашата страна, но и в много други култури по света. Саморъчно направеният талисман обаче отстъпи място на конците, изработени като ювелирни изделия. Причина за това е здравият възел, който много рядко може да се развърже, за да се отпусне конеца.

Приятели и роднини купуват детски златни гривни с имена, влагайки не само цялата си любов, но и финансови средства. Логично е всички те да искат подаръкът им да бъде използван колкото се може по-дълго. Някои деца носят конеца със златен орнамент до 5-6 годишна възраст, и в това няма нищо странно.

Размерът на чудесната бебешка златна гривна с червен конец е регулируем, което го прави универсален подарък за деца, независимо от възраст и телосложение. Корекцията на диаметъра става посредством плъзгащи се възелчета. Този метод улеснява родителите, когато искат да свалят гривната, за да я почистят или по друга причина. Поствянето впоследствие е също толкова лесно.

Причините да заложите на точно тази златна гривна с име за бебе са много. Тя е с отлично качество, но в същото време и с изключително висока естетическа стойност. Поставяйки изделието няма да се налага да се борите със стърчащи конци. Палавите детски ръчички също така не биха могли да развържат възела. Обърнали сме специално внимание на този детайл, защото рискът от поглъщане на дребни предмети е особено голям при бебетата.

Унисекс модел

Обикновено, планирайки да закупят златна гривна с червен конец за бебе, клиентите ни все още не са напълно сигурни какъв ще бъде полът на детенцето. Поради тази причина те предпочитат да заложат на унисекс модел, който е еднакво подходящ и за момиченца, и за момченца. Точно такъв е случаят с конкретния продукт.

Разликата между различните модели бебешки гривни обикновено се крие във визията на декоративния, в случая златен детайл. Тук имаме елемент с форма на стъпка от детско краче. Един напълно универсален орнамент, имащ потенциала да се хареса на всички. Дори изящният циркон, присъстващ в структурата на стъпката, не успява да придаде изцяло женствено излъчване на изделието.

Унисекс гривна с червен конец и злато за бебе е идеалното решение, когато предпочитате да се подготвите отдалеч за щастливото събитие. Единственият проблем в този случай е, че плочката не би могла да бъде предварително гравирана. Не и с името на малкото човече, защото имената по правило се обявяват след раждането, дори ако са избрани предварително.

В дългогодишната ни практика не е прецедент да гравираме впоследствие, закупените преди време бебешки гривни с червен конец. Случвало се е също клиентът да поиска по-неутрална гравюра, така че да не се налага допълнителна обработка на вече доставен продукт. За хората, живеещи в близост до фирмените ни ателиета, не е проблем да донесат закупено бижу, за да гравираме имена, дати на раждане и други, неизвестни предварително факти.

Дизайнерската златна бебешка гривна ще пристигне на посочения от вас адрес в комплект със сертификат за произход и качество. Такъв документ ви дава пълна сигурност, че купувате висококачествен амулет с детайл от 14-каратово злато.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: