Гривна с червен конец и златни инициали

Наличност:
В наличност
Модел:
B65_zlato
Цена
99.90лв.

Описание

Червеният конец е вековен символ на защитата от уроки и зли очи. За него има безброи предания. Червеният цвят символизира живота, течащата във вените ни кръв. Свързва се с жизнената сила, енергията и крепкото здраве.

Тази гривна с червен конец е подходяща като подарък за всеки повод, а може да бъде подарена и без такъв. Носи в себе си дълбок замисъл и показва загриженост на най-високо ниво, които карат отсрещния човек да се почувства наистина специален.

Осъзнавайки значението на това бижу, ние влагаме цялата си енергия в ръчната му изработка.Разполагаме с екип от млади и креативни дизайнери, който работи рамо до рамо с нашите опитни майстори-бижутери – те познават изкуството на бижутерията до най-малкия му детайл.

 • 7мм х 7мм

Можете да изберете тази чудесна гривна с инициали за подарък на малко дете или за възрастен. Това ще бъде персоналният талисман на скъпо на сърцето ви същество, който ще го защитава от лоши очи, болести и нещастия. Гривните ни с червени конци са универсален подарък за всеки човек и всеки повод. Те имат уникален дизайн и се предлагат на много достъпна цена.

Първата буква от името – личният знак на всеки човек

Гривните ни от червени конци представляват стилни ювелирни изделия, основно заради наличието на специален декоративен елемент. Акцентът в едно такова бижу може да е изработен от злато, сребро или от полускъпоценен камък. Всеки материал и всеки дизайн имат специфично предназначение.

Що се отнася до буквата или инициалите, те са по-рядко застъпени в дизайна на този вид амулети. Това прави конкретното изделие интересно и уникално. Никой друг няма да има същата гривна, защото елементът е изработен за конкретен човек, изобразявайки първата буква, с която започва собственото му име.

Златните инициали са акцентът в това специално бижу. По този начин амулетът увеличава своята сила на мощен закрилник от лоши очи и всякакви беди. Името на неговия бъдещ притежател носи специфична вибрация, а това означава, че талисманът ще действа единствено в негово присъствие. Той няма да притежава същите защитни свойства, ако бъде откраднат и носен от друг.

Материали с безупречно качество

Качеството на едно ювелирно изделие се определя основно от материалите, използвани за неговата изработка. Цялата ни колекция от сребърни и златни гривни с инициали е изработена от първокласни материали. Качеството на материала има пряко отношение към добрата визия и безопасността на крайния продукт.

Декоративният елемент (буква), който краси този продукт, е изработен от първокласно 14-каратово злато проба 585. Детайлът е достатъчно голям, за да бъде добре забележим, но не и твърде масивен, за да създава неудобство по време на носене. Конецът е здрав и устойчив на скъсване, а също така – приятен на допир и напълно безопасен за здравето.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: