Сребърен Медальон във Формата На Сърце с Две Бебешки Стъпки 7239

Наличност:
В наличност
Модел:
7239
Цена
25.90лв.

Описание

Водете добрия късмет със себе си където и да сте, носейки този сребърен медальон.

 • Размер на сърцето: 18 мм
 • 1,05 гр

Децата оставят трайни следи в сърцата на своите майки. За майката всяка стъпка, дори и погрешно направената е събитие, в което тя е имала някакво участие. На жената, дарила живот, няма какво по-ценно да подарите. Бихте могли обаче да ѝ позволите да носи стъпките на детето си в сърцето си публично. Нашият сребърен медальон Сърце с две бебешки стъпки вътре ще трогне всяка майка. Подарете за 8-ми март или на изписването от родилния дом.

Символиката – най-ценното в едно красиво изработено бижу

Когато подарявате бижу, подаръкът ви ще бъде възприет по два начина – като красива вещ, лишена от смисъл, или като специално послание. Конкретното ювелирно изделие е от втория вид. Красотата му е факт, но символиката е нещото, което ще го превърне в скъпа реликва и ще му придаде по-висока сантиментална стойност.

Влагайки смисъл в избора на бижутата, вие правите персонализирани подаръци – създадени сякаш специално за конкретния човек. Сърцето е силно експониран в бижутерията елемент, защото то символизира любов. Любовта е най-силното чувство, което човекът е способен да изпитва. Тя доминира над всички останали чувства и те в повечето случаи са нейни производни.

Сребърните бижута – универсални аксесоари, подходящи за специални поводи и за всеки ден

Сребърният медальон с форма на сърце и две бебешки стъпки е универсално бижу. Може да се носи всеки ден или само по поводи – не всички жени носят ежедневно бижута. Дори да бъде носен рядко, накитът ще запази сантименталната си стойност през годините. Една жена може да охладнее към мъжа до себе си, но към детето си – никога. Изделието символизира именно това – непреходната любов между майка и дете.

Бижуто носи силен емоционален заряд, но ние можем да направим подаръка ви още по-трогателен, като го гравираме. Можем да гравираме име, буква, инициали или друг специален за дамата символ. За да бъде подаръкът ви завършен и готов за подаряване, можете да добавите подходящ сребърен синджир в своята поръчка.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: