Сребърно колие безкрайност с 4 имена по избор

Наличност:
В наличност
Модел:
7267
Цена
167.90лв.

Описание

Всяка едно колие се изработва ръчно с много старание и любов и е само по себе си уникално. Ще съчетаем качествата на нашите млади, креативни и мотивирани дизайнери и дългогодишния опит на старите и отлично подготвени майстори-бижутери, за да изработим за Вас мечтания модел бижу.

Изпишете името на любим човек върху нежното сребърно колие и носете талисмана навсякъде със себе си. ❤️

Изписването на имената е изцяло по желание на клиента и се прави индивидуална поръчка, като това не оскъпява по никакъв начин изработката му.

Ако искате да изненадате любим човек, това колие е перфектният подарък, който ще остане наследство за поколения напред.

 • Размери: 42 мм Х 14 мм
 • Грамаж: 4,50 гр

Прелестното ни сребърно колие „Безкрайност” може да се превърне в перфектния подарък за едната от четири неразделни приятелки, а защо не и за всяка от тях. Изработено с много старание и вещина, тук е представено е едно нежно бижу, което се носи с удоволствие и самочувствие. Изработва се само по поръчка, което по никакъв начин не повишава крайната му цена.

Не просто накит, а персонализиран подарък

Голяма част от бижутата с марка Паладиум могат да се закупят за лична употреба. Има обаче изделия, които е най-добре да бъдат подарени на специален човек. Именно такъв е случаят с колието с 4 имена, оформящи знака на безкрайността. То трябва да се поднесе по специален повод, по възможност от приятелите, имената на които са част от дизайна на бижуто.

Това е превъзходен персонализиран подарък, чрез който имате възможност да покажете лично отношение към неговия бъдещ притежател. Именно личното отношение е това, което превръща една вещ в скъп спомен и ценна реликва. Не ценността на материала, не качеството на изработка, а персоналното участие в изработването на самия продукт.

Висококачествено сребро и красиво оформени букви

Кое прави това дамско колие толкова елегантно и привлекателно? На първо място можем да посочим материала. Нашата компания работи основно с класическо сребро проба 925. При нея съдържанието на чист благороден метал в сплавта е цели 92,5%. Среброто си остава един обаятелен материал с уникален блясък, запазващ по-достъпната си цена.

Другият фактор, допринасящ за красивата визия на продукта, е майсторското изпълнение. Всеки детайл е оформен прецизно и по изключително привлекателен начин. Хоризонтално поставената осморка, която е световно признатият символ на безкрайността, е оформена посредством плътни, заоблени линии.

От горната и долната страна на всяка от двете елипси, изграждащи уникалния знак, е изписано едно от имената, предоставени ни от купувача. Колието се предлага и във вариант за две имена, но моделът с опция за 4 имена е още по-интересен и оригинален. Не забравяйте да ни предоставите по едно име във всяко от четирите полета, предназначени за целта!

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: