Тройно сребърно колие Вяра

Наличност:
В наличност
Модел:
Тройно колие
Цена
128.00лв.

Описание

Сребърно колие с 3 синджира на различни дължини. 

 • Дължина на първия синджир - 38 см
 • Дължина на втория синджир - 43 см
 • Дължина на третия синджир - 48 см

Сребърното тройно колие Вяра е начин да покажете висок индивидуален стил и същевременно да демонстрирате своята отдаденост на Християнската религия. Това е един от накитите, който умело комбинира екстравагантност и смирение. Създаден от нашите майстори бижутери специално за дамите, които не се страхуват да бъдат различни и да експериментират с аксесоарите.

Три синджира с различна дължина

Тройната структура е това, което прави колието толкова необичайно. С нея се създава илюзията, че се носят три отделни колиета, всяко с различен централен елемент – висулка. Трите синджира са свързани с обща закопчалка, което максимално улеснява поставянето и свалянето на гердана.

Различната дължина на синджирите, с които е структурирана огърлицата, създава впечатлението за многопластовост. Най-дългият синджир е с дължина 48см., докато средният и най-късият са дълги съответно 43 и 38см. Всяка от верижките е с идентичен оплит, в който са изразени майсторството на нашите бижутери и безспорното им чувство за естетика.

Различни висулки под формата на християнски символи

Най-голям интерес в това ювелирно изделие представляват трите различни висулки. Макар и с различни форми и изображение, те са на обща тематика – Християнската вяра. Елементът, украсяващ най-късия синджир е във вид на сребърен кръст, докато останалите два са тип медальон. Медальоните са с форма на плочка, върху която са изобразени съответно кръст, заобиколен от древни символи и Света Богородица с младенеца.

Цялото ювелирно изделие е изработено от чисто сребро Проба 925. Високото качество и чистота на сребърната сплав допринасят много за стилната и изчистена визия на колието. Този стилен и нетрадиционен накит е достатъчно оригинален, за да привлича погледите, но и максимално семпъл, така че да може да се съчетава с всеки стил облекло.

Нашето тройно сребърно колие, наречено Вяра, ще ви бъде доставено заедно със сертификат за произход и качество. Този документ потвърждава автентичността на материалите и съответствието на бижуто с посочените от нас характеристики. Сертификатът е изключително важен документ, затова го пазете, независимо дали купувате колието за себе си или за подарък.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: