Сребърен медальон - Восъчен печат с буква или послание по избор

Наличност:
В наличност
Модел:
7248_сребро
Цена
122.00лв.

Описание

Сребърен медальон, изобразяващ восъчен печат с персонална буква или послание. Цената на Медальона е с включен синджир

Размери: 20 мм Х 23 мм

Медальонът е чудесен начин да създадете една оригинална и очарователна визия. Нужно е просто да заложите на по-интересен и необичаен дизайн. Нашият сребърен медальон с форма на восъчен печат е перфектният начин да бъдете различни. В центъра му можем да изпишем буква или послание по ваш избор, което ще го превърне в страхотно персонализирано бижу.

Печатът – символът на владетелите

 Восъчният печат е част от регалиите – символите на великите владетели. Наред с короната и жезъла, той е бил ключов идентификационен знак на крале и херцози. С него е запечатвана важна кореспонденция и подпечатвани всички закони. Какво повече би искала една жена – владетелка на вашето сърце, ако не такъв накит, който я приравнява към знатни особи, исторически фигури и царе, оставили своя отпечатък в паметта на поколенията.

Печатът винаги носи личният символ на съответния владетел – герб, име, инициали. Ето защо в дизайна на медальона е залегнала идеята за добавяне на персонално изображение. Даваме възможност на вас, купувачите, да определите какъв знак, символ или текст да бъде изобразен в центъра на бижуто. Ще се постараем надписът да съответства визуално на самото изделие.

Масивна сребърна висулка с включен в цената синджир

Медальонът, наподобяващ восъчен синджир, е изработен от висококачествено класическо сребро проба 925. Това е стандартна сплав, използвана в бижутерията, в чийто състав количеството на чистото сребро е цели 92.5%. Сребърната сплав е преминала специална обработка, за да придобие старинен и леко износен вид. По този начин обликът на бижуто става още по-автентичен.

В цената на изделието е включен и нежен сребърен синджир. Обикновено синджирите се предлагат отделно на много изгодна цена, но в конкретния случай ви правим изгодна оферта, която ще ви позволи да поднесете един напълно готов за носене подарък. Не забравяйте да ни оставите символите, които искате да вмъкнем в центъра на сребърния медальон. Готови сме да изпълним с точност всякакви заявки от ваша страна.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: