Сребърен комплект Майка и Две Дъщери

Наличност:
В наличност
Модел:
7245 Комплект
Цена
117.90лв.

Описание

Комплект от три сребърни колиета с включени синджири - едно за майката и две за любимите Ви дъщери. 

Гравирайте своето колие с имената на Вашите дъщери и носете бижуто винаги близо до сърцето си. Нека първата буква от Вашето име да краси техните бижута <3 

 • Размер на фигурката за майка: 20 мм диаметър, дължина на синджира 40 см
 • Размер на фигурката за дъщеря: 7мм, дължина на синджира 35 см


Връзката между майката и нейните деца е изключително силна. Ние ви предлагаме начин да покажете обичта си към жената, дарила ви с живот чрез този уникален сребърен комплект колиета, озаглавен „Майка и две дъщери”. С него получавате три медальона с форма на сърце, върху всеки от които ще гравираме буква по ваш избор. В цената са включени синджири.

Чудесен подарък за деня на майката

Майките не се нуждаят от вещи, а единствено от обичта на децата си. Ето защо ние създадохме един ювелирен продукт, чрез който благодарните любящи дъщери да могат да трогнат до сълзи своята майка. Комплектът би могъл да бъде идеалният подарък за деня на майката, както и за всеки личен празник на жената, която ви е родила и отгледала с любов.

Уникалното при този стилен ансамбъл е, че различните колиета – тези за мама и тези за двете ѝ дъщери - са с различен размер и подлежат на различен начин на гравиране. Колието, предназначено за щастливата майка е по-голямо от тези, предназначени за нейните деца. Висулката, оформена като символ на майчиното сърце, има в структурата си две по-малки сърца – тези на обичните ѝ рожби.

Медальоните за всяка дъщеря са с плътна структура. Наличен е единствено отвор за халката, на която висулката се свързва със синджира. Текстовете за гравиране са различни при трите елемента, поради което сме предоставили 3 отделни полета, в които да ни посочите символите, които искате да гравираме. В сърцето на „мама” ще гравираме имената на дъщерите, а върху  техните сърца – буквата или инициалите на тяхната майка.

Изработен от сребро, символ на чистотата

Комплектът е изработен от най-добрата форма на среброто – стърлингово сребро Проба 925. В тази проба благородният метал е с изключително висока чистота, но също и с максимална твърдост и здравина. Избрахме материала неслучайно, защото среброто носи в себе си специална символика. То символизира чистата любов, здравата връзка и женската сила.

Заедно с този продукт ще получите сертификат за произход и качество, който доказва неговата автентичност. Бижутерия паладиум предлага единствено бижута, създадени специално за вас.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: