Детски Сребърни обеци с емайл 7343

Наличност:
В наличност
Модел:
7343_тъмно синьо_36
Цена
20.90лв.

Описание

Детски сребърни обеци пр.925 във формата на сърца

Изключително нежни и  подходящи за всякакви повод

 • 8 мм дължина
 • 1,48 гр

Бижутерия Паладиум ви предлага чифт детски сребърни обеци, които ще украсят лицето на всяка малка госпожица. Синият емайл, изпълняващ ролята на декоративен елемент в изделието, придава на детското лице ангелско изражение. Това не е просто бижу, което да поднесете като подарък, а вероятно първите обечки след пробиване на ушите. Те винаги се помнят.

Форма, изразяваща любов

Обеците за деца се срещат в дизайни, които ясно показват тяхното предназначение. Детската тематика във формите и цветовете е добре застъпена във всички наши ювелирни изделия. При този конкретен модел, нашите дизайнери заложиха на формата на сърце. Защо именно сърцевидна форма? Единственият логичен отговор е, защото сърцето е символът на любовта.

Подарявайки комплект сребърни детски обеци със сърца на любимо дете, вие му показвате ясно своята обич. Децата са изключително крехки същества с ранима душевност. Те се чувстват уверени и силни, само когато усещат любовта на своите родители, баби и дядовци, роднини и приятели. Независимо каква е вашата роля в живота на детето, вашият стилен и елегантен подарък ще го накара да се почувства обичано, което е изключително важно.

За деца на каква възраст е подходящ този модел?

Интересното при обеците със син емайл е тяхната универсалност и комплексност. Те могат да се носят от момичета на всякаква възраст – от 3 до 16-годишна възраст и дори повече. За разлика от моделите ни с животинки, цветчета и други забавни декоративни елементи, тук възрастта на ползвателя не е строго рамкирана.

Препоръчваме ви да поднесете обечките на млада госпожица, която искрено обичате. Тя може да е вашата внучка, племенница, дете на близки приятели, родственица или собствената ви дъщеря. Не е нужен дори повод, за да поднесете един толкова привлекателен и стилен подарък. Поводът би могъл да бъде просто продупчването на ушичките.

Болката от самата процедура ще изчезне мигновено при появата на красивите детски сребърни обички, които да подскажат, че неприятното усещане си е заслужавало. Жените обичат бижутата и тази любов е вродена у тях. Проявява се още от най-ранна детска възраст и често продължава през целия им живот. Украшение от висококачествен благороден метал, изработен от престижна ювелирна марка, е подарък, който родителите също ще оценят високо.

Защо да заложите на среброто?

Среброто е благороден метал с изключителни свойства и качества. Още от древността са ценени високо неговите лечебни и противовъзпалителни свойства. Ако знаете със сигурност, че подаръкът ви ще бъде първото украшение след пробиване на ушичките, обезателно заложете на среброто.

Обеците от сребро не само не предизвикват възпаления, но дори помагат за по-бързото зарастване на раната. Използваното за изработката на този модел детски обеци сребро е с отлично качество – проба 925. Пробата показва, че съдържанието на среброто в сплавта е 92.5%, тоест, максимално висока. Останалите примеси служат за повишаване на твърдостта на мекия благороден метал, но също са напълно безопасни.

Да избереш сребърни обеци за дете е възможно най-разумното решение. Сребърните ни накити притежават отлични антисептични свойства и са 100% хипоалергенни. В сплавите, които използваме, не се добавят никел и олово – метали, познати като алергени. Моделът е с клипс закопчаване – здрав и удобен за поставяне и сваляне метод. Децата бързо се приучават сами да боравят с този механизъм.

Изделието се доставя заедно със сертификат за произход и качество.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: