Гривна с червен конец и златен елемент безкрайност В61

Наличност:
В наличност
Модел:
B61_zlato
Цена
122.00лв.

Описание

Червеният конец при жените трябва да се връзва на лявата ръка, тъй като тази страна символизира женското начало, а при мъжете на дясната, тъй като се възприема като символ на мъжествеността. Последователите на кабала казват, че червеният конец трябва да се връзва на лявата ръка, защото злото атакува винаги от ляво.

 • Размер на безкрайността: 18мм
 • Тегло: 1,15 гр

Предлагаме ви една чудесна комбинация от бижу и амулет – дамска гривна с червен конец и златен елемент Безкрайност. Двата детайла на изделието се комбинират чудесно, повишавайки както естетическата стойност на изделието, така и неговата сила в качеството му на защита. Чудесен подарък за човек, на когото искате да осигурите закрила от лоши очи.

14-каратово злато – гаранция за благородния вид на амулета

Гривните с червени конци са ювелирен продукт, чието създаване е продиктувано от традициите. Конците в червено се използват у нас от древни времена, като най-често са ги носили малките деца и кърмещите ги майки. Бабите са връзвали алена нишка на ръката на детето и майката, която да ги предпазва от урочасване, или казано иначе - от лоши очи.

Днес мъже, жени и младежи носят на ръцете си такъв талисман, само че визията му е значително стилизирана. В каталога ни ще откриете огромен асортимент от гривни с червени конци, декорирани със златен или сребърен елемент. В конкретният случай имаме златно украшение, оформено като знака за безкрайност.

Детайлът е изработен от 14-каратово злато проба 585 и декориран с разноцветни камъни циркони. Елементът е изключително красиво изработен, но той пленява не само с красотата си, а и със скритата в него символика. Знакът на безкрайността се носи от хората, които вярват във вечния живот. Той ни напомня, че нищо в живота ни не е окончателно. Животът е един непрекъснат кръговрат.

Конецът – здрав, удобен и дълготраен

Конецът, към който е привързан златният знак Безкрайност не отстъпва по качество и здравина на декорацията. Конците ни се изработват от специални синтетични влакна и се оплитат по начин, който им придава здравината на тънко въже. Конецът няма да се скъса при никакви обстоятелства, така че не съществува риск да изгубите талисмана си.

Здравината на конеца не е единственото му достойнство. Материята запазва структурата си и след намокряне, тоест, гривната няма да се отпусне когато се къпете с нея или миете ръцете си. Това чудесно бижу е с универсален размер. Обиколката на конеца може да се увеличава и намалява посредством възела.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: