Сребърно колие във формата на сърце с две имена по избор

Наличност:
В наличност
Модел:
7276
Цена
157.90лв.

Описание

Всяка едно колие се изработва ръчно с много старание и любов и е само по себе си уникално. Ще съчетаем качествата на нашите млади, креативни и мотивирани дизайнери и дългогодишния опит на старите и отлично подготвени майстори-бижутери, за да изработим за Вас мечтания модел бижу. 

Изпишете името на любим човек върху нежното сребърно колие и носете талисмана навсякъде със себе си. ❤️

Изписването на имената е изцяло по желание на клиента и се прави индивидуална поръчка, като това не оскъпява по никакъв начин изработката му.

Ако искате да изненадате любим човек, това колие е перфектният подарък, който ще остане наследство за поколения напред.

 • Размери:27 мм Х 26 мм
 • Грамаж: 3,40 гр

Любов е когато две сърца туптят в едно. Точно затова, ние от Паладиум ви даваме възможност да се окичите с красиво сребърно колие, в чиято структура са вплетени вашето име и името на любимия човек. Не е задължително имената да са на двама влюбени. Сърцето може да бъде също символ на любовта към приятел, член на семейството, родител.

Перфектният подарък за любима жена

Дамското сребърно колие във формата на сърце с две имена ще се окаже по-добър подарък, отколкото сте предполагали. Факт е, че жените обичат да получават бижута като подарък, но те не по-малко обичат милите жестове. Когато поднесете персонализиран накит, вие ще разтопите дори най-твърдото женско сърце, показвайки, че сте вложили не само мисъл, но и цялата си обич в покупката на подаръка.

Нашите гравирани бижута въздействат също толкова емоционално. Тук обаче имаме продукт с много по-висока сантиментална стойност, защото имената са част от формата на бижуто. Тоест всяко име е изработено не от специалист по гравирането, а от опитен майстор бижутер. Всеки детайл от изделието се изработва ръчно с много внимание и прециизност.

Изписването на две имена е включено в цената на конкретното изделие. Операцията няма да оскъпи допълнително продукта, както е при гравирането, което се прави върху вече готови ювелирни изделия. Размерът на декоративния елемент сърце е 27 х 26мм – идеална големина за един прекрасен накит, който може да се носи ежедневно.

Висококачествено сребро проба 925

За изработка на колието е използвано висококачествено класическо сребро проба 925. В състава на тази сплав чистото сребро преобладава. Всъщност, неговото количество е цели 92.5%. Останалата минимална част са метали, чиято задача е да повишат твърдостта на мекия благороден метал и да го направят по-удобен за обработка.

В състава на нашите сребърни и златни бижута не присъстват опасни за здравето метали като никел и олово. Всяко бижу се доставя, придружено от сертификат за произход и качество.

Не забравяйте да ни предоставите две имена в предназначените за целта полета!

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: