Гривна с червен конец и златен елемент синьо око BT41

Наличност:
В наличност
Модел:
BT41_zlato
Цена
122.90лв. 116.80лв.

Спестявате 6.10лв.

Офертата изтича след: 2 23 52 52

Описание

Мощен амулет, предпазващ от лоши очи и негативни влияния е нещо, от което всички имаме нужда. Бижутерия Паладиум ви предлага едно атрактивно средство за защита – гривна с червен конец и синьо око. В това стилно изделие са въплътени две от най-силните защити, познати както у нас, така и в много други култури. Единственият детайл на украшението, изпълняващ ролята единствено на декорация, са стилните златни елементи.

Червеният конец – защита от всички невидими заплахи

Още в древността майките са връзвали червени конци на ръцете на децата си, за да ги предпазят от злите невидими сили и от магьосническите способности на определени жени. И в наши дни се спазва ритуалът на новородените и техните майки да се поставя такава защита. Представеното тук бижу би могло да се възприема като двойна закрила, защото съдържа двата най-силни амулета, познати и у нас, и в арабския свят – червен конец със синьо око.

Ние ви предлагаме едно стилно ювелирно изделие, подходящо за всички. Могат да го носят жени и мъже, а предвид регулиращия се диаметър – и деца. Уместно е да поднесете гривната като подарък на малко дете, а защо не и на неговата майка. В нашия регион продължава да се спазва традицията на ръцете на родилки и кърмачки да се връзват червени конци.

Алената връвчица дава на човека, който я носи усещането за закрила от неговия ангел-хранител или от близък, напуснал физическия свят. Имайки предвид факта, че ежедневно комуникираме помежду си на енергийно ниво, не е неразумно да бъдем защитени от нечия негативна енергия. Гривната, декорирана със златно синьо око ще изпълни перфектно тази задача.

Какво всъщност представлява урочасването? За много хора става въпрос за умишлено злонамерено действие от страна на лош човек. Истината е доста по-различна, обаче. Урочасването представлява намеса в енергийното био поле на индивида с отнемане на част от живителната му енергия. Това може да се случи съвсем неволно и е присъщо на хора с по-слаб енергиен заряд.

На практика дори близък, който изпитва топли чувства към вас може да ви урочаса. По-крехките индивиди, каквито са децата и кърмещите жени, са по-податливи на енергийни вмешателства. За тях конецът със синьото златно око против уроки би изпълнявал функцията на щит. Двата елемента на накита ще отблъскват всеки опит за отнемане на личната енергия.

Златният детайл – нека амулетът бъде красив и стилен

Амулетът с елемент окото на Назар е на цена, която почти всеки може да си позволи, особено ако държи да поднесе гривната като специален подарък на любим човек. Стойността на изделието е малко по-висока заради златния орнамент, в който е вградено синьото мънисто. Около декоративния детайл има няколко златни елемента, всеки от които е изработен от 14-каратово злато.

Макар общото тегло на златните елементи да не е особено високо, не бива да пренебрегваме факта, че те са изработени от злато проба 585. Това е най-често срещаната проба на златото, използвана в бижутерията. Отличава се с висока чистота и отлични характеристики на метала. Златото, с което работим е с класически жълт цвят. Липсват червеникави и други оттенъци, дължащи се на наличието на мед и никел в сплавта.

Гривната със синьо око против уроки е с доста примамлива цена. Тя е не просто красиво, а изключително ценно бижу, което ще носи късмет и закрила на своя притежател. Прелестните златни детайли подчертават цветовете по един изящен начин. Както синият, така и червеният цвят на конеца си хармонират чудесно със слънчевия отблясък на златния обков.

Здравина и пълна безопасност на конеца

В случай че по някаква причина не можете да подарите изцяло златна гривна със синьо око, конецът в червено е добра алтернатива. Златните ни бижута са с доста изгодна цена, но масивните изделия си остават по-скъпи от моделите с червена нишка. Конецът е чудесен заместител на благородния метал за хора, които не харесват металните накити или имат алергия към определени метали.

Нежната гривна със синьо око е изработена от много качествена текстилна нишка. Нейната здравина е забележителна – абсолютно невъзможно е да се скъса при каквито и да е обстоятелства. Връвчицата е идеално решение за хора с алергии и такива, извършващи специфична физическа дейност, при която друг вид украшение би могло да се повреди.

Конецът не се отпуска след намокряне и този, който го носи на ръката си може спокойно да се къпе с красивото украшение. Гривната от червен конец с око е с регулируема обиколка, като коригирането става посредством възела. Много удобна за поставяне и сваляне.

Вижте още:

 • 60-Дневна политика за връщане

  Ако не сте доволни от избора си, върнете продукта в оригинално състояние в рамките на 60 дни, като попълните електронната форма за връщане.

 • 60-Дневна политика за преоразмеряване

  Бижутерия Паладиум дава пълна гаранция за качеството на своите продукти и напълно безплатно ще ви съдейства с преоразмеряване на пръстен в рамките на 60 дни от получаването.

 • Материалите не предизвикват алергии

  Бижутерия Паладиум работи само с благородни метали – злато 14 карата пр.585 и сребро пр.925. Качествените метали и камъни, използвани в нашето производство, не предизвикват алергии.

 • Експресна доставка с преглед и тест

  Бижутерия Паладиум ще изработи желаното от Вас бижу в най-кратки срокове.Също така предлагаме безплатна доставка до офис на Еконт за всички поръчки над 100 лв.

 • Сертификати за автентичност

  Бижутерия Паладиум е вписана в публичния регистър на Министерство на Финансите като фирма по добиване, преработване и сделки с благородни метали и скъпоценни камъни и изделия със и от тях. Нашите бижутата се маркират в НАП с държавен щемпел с предвидените в закона маркировки,   веднага след като ги произведем, което е гаранция за техния произход и автентичност. Продуктите в този сайт не са преработени употребявани бижута и отговарят на всички законови изисквания.. Всяка поръчка е със сертификат и придружена от съответния фискален документ.

 • Дългогодишен опит

  Въпреки успехите, ние не се главозамайваме и нашата основна цел остава не търговията, а дизайнът и производството на красиви, качествени и стилни бижута, защото това е, което ние можем най-добре. Именно тази наша силна страна откриха много от най-известните магазини за бижута в Европа и днес ние произвеждаме за редица именити марки. Нашите бижута са гаранция за качествена и добра инвестиция.

 • Висококачествено обслужване

  Екипът на Бижутерия Паладиум с удоволствие ще ви помогне в избора на бижу. Всяко едно бижу се изработва ръчно с много старание и любов  и е само по себе си уникално. Нашите отлично подготвени майстори-бижутери работят за създаването на Вашето мечтано бижу.

 • Директно от източника

  Фирма “Паладиум” е основана в Пловдив през 1991 год. от майстор моделиер Иван Вангов. Инспириран от идеята да предложи на клиентите си бижута с уникален дизайн, стил и качество. Ние сме производители и цените ни често са по-ниски дори и от цените на подобни продукти от неблагородни метали. Бижутата, произведени от фирма Паладиум са модерни, съобразени с всички последни модни тенденции.

Може да харесате и: